Centar za koleno – Recupera - Recupera

  • Home
  • Centar za koleno – Recupera

Centar za koleno – Recupera

Koleno je najkompleksniji zglob u ljudskom telu i dnevno je izložen velikim silama prilikom gotovo svake aktivnosti. Zahvaljujući svojoj složenoj građi, velikom broju anatomskih struktura, pripoja ligamenata i mišića, koleno je u stanju da funkcioniše i izdrži sile koje su ekvivalentne sili koja se stvara pri težini sedam puta većoj u odnosu na težinu čoveka.

Iz tog razloga, koleno je veoma često izloženo povredama. Usled procesa starenja, strukture kolena često bivaju zahvaćene degenerativnim promenama koje u krajnjim fazama mogu da dovedu do operativne zamene zgloba kolena i ugradnje veštačkog kolena .  

U našoj bolnici možete da dobijete savet i lečenje od grupe najeminentnijih stručnjaka za lečenje povreda kolena, bolesti kolena i tegoba sa kolenom.

Recupera tim

Naši ortopedski hirurzi su iskustvo u lečenju kolena kod svih uzrasnih kategorija, od sportske ortopedije  do protetske hirurgije  sticali u najeminentnijim ustanovama zemlje i sveta. Naši lekari su iskusni hirurzi, citirani autori u svetskim časopisima, predavači u zemlji i inostranstvu i klinički istraživači u velikom broju studija koje doprinose razvoju modernih tehnika i tehnologija u lečenju bolesti kolena.

U bolnici “Recupera” vrše se pregledi, konsultacije i lečenje svih bolesti kolena najmodernijim tehnikama koje danas postoje u svetu. Nudimo vam usluge lečenja svih stanja kolena – od fizikalne terapije, davanja injekcija, preko artroskopske hirurgije, lečenja povrede struktura kolena poput meniskusa i prednje ukrštene veze, hirurgije povreda drugih struktura kolena i kostiju koje čine koleni zglob, do aloartroplastičnih procedura i revizije prethodno ugrađenih proteza.

U slučaju da je prethodno lečenje kolena u drugim ustanovama dovelo do komplikacija, naš tim će vam pružiti mogućnost stručnog mišljenja i revizije prethodnih operacija.

leave a comment